Despre noi

 

Cine suntem?

 

Compania BRICODOMO este o afacere de familie din Drobeta Turnu Severin, infiintata in anul 2004, care in scurt timp a devenit unul din cei mai importanti distribuitori de materiale de constructii din Drobeta Turnu Severin si din judetul Mehedinti.
Inca de la inceput ne-am propus sa aducem pe aceasta piata produse de calitate, incheind in acest sens contracte cu producatori de renume european si mondial din domeniu: Wienerberger-Porotherm, Xella-Ytong, Elpreco, Macon, Heidelbergcement, Knauf Gips, Knauf Insulation, Sika, Baumit, Austrotherm, Lindab, Tondach, Bramac, Velux etc. In acelasi timp, am investit continuu in echipamente si utilaje noi cu care sa venim in sprijinul nevoilor clientilor nostri si ne-am creat un parc auto cu autoutilitare de diverse capacitati pentru a putea livra in cel mai scurt timp orice fel de material direct in santier. Am fost primul depozit de materiale de constructii din Drobeta Turnu Severin care a pus la dispozitia clientilor sai serviciul de descarcare paletizata a materialelor prin achizitionarea unui camion dotat cu macara de ultima generatie. Investitiile companiei BRICODOMO au continuat si in perioada de criza, in luna iunie 2011 fiind inaugurat noul sediu administrativ, depozit si show-room de prezentare a materialelor de constructii, prin aceasta urmarindu-se primirea si servirea clientilor nostri intr-un spatiu modern si prietenos.
Tot in intampinarea nevoilor clientilor nostri venim cu o echipa de vanzari tanara si dinamica, pregatita sa prezinte solutia cea mai adecvata la problemele clientilor, sa asigure consultanta tehnica si calculul necesarului de materiale.

Misiunea noastra

 

Suntem constienti de faptul ca, prin natura business-ului pe care il dezvoltam, ne intersectam intr-un moment foarte important din viata dumneavoastra. Se spune ca "a construi o casa" este unul din cele cateva obiective pe care orice om trebuie sa le atinga in viata. Ne dorim ca acest lucru sa fie o experienta cat mai placuta pentru dumneavoastra, de care sa va puteti bucura pe deplin in fiecare etapa a ei, trecand cat mai usor peste toate provocarile pe care le ridica. Ne dorim sa ne considerati parte integranta a acestui proiect si sa fiti convinsi ca vrem sa va oferim intotdeauna cele mai potrivite solutii. Vom fi intotdeauna exigenti in ceea ce priveste standardele de calitate ale materialelor comercializate si ale serviciilor pe care le punem la dispozitia dumneavoastra, fara a ne lasa prada presiunilor tot mai mari din ultima perioada exercitate de catre tot mai multe produse de calitate indoielnica cu un pret aparent mai mic. Va vom sustine in a face alegerile intelepte in scopul atingerii obiectivului, fiind convinsi ca numai asa putem sa respectam motto-ul din sigla Bricodomo - "Construieste pentru viitor!"